Frivilligt deltagande i paintball på konferens i Stockholm

Paintball är mångas drömaktivitet på en konferensdag i Stockholm. Andra människor vill inte alls. Välj en anläggning som erbjuder många kringaktiviteter.

Det kan vara svårt att hitta en aktivitet som passar alla deltagare på en konferens eller möhippa. Men du vet väl att många anläggningar som erbjuder paintball har betydligt mer på menyn än att springa runt och skjuta färgampuller på varandra? För dig som ska boka aktivitet till en stor grupp kan en sådan anläggning vara ett bra alternativ.

Femkamp kan vara en valmöjlighet för de som inte gillar paintball. Att köra go-kart eller fyrhjuling är också något som brukar vara uppskattat. Eller klättra klättervägg! Det finns ofta fina möjligheter till kringaktiviteter, om du väljer rätt plats för er aktivitetsdag.

Paintball inomhus eller ute i skogen

Och när dina deltagare vet att de inte MÅSTE delta i paintballspelet, kan det mycket väl visa sig att alla vill prova ändå. Och blir positivt överraskade av hur kul det faktiskt är att spela paintball. Du kan ofta välja mellan att spela paintball utomhus eller inomhus. Väljer du en utomhusarena får du dessutom en fin naturupplevelse på köpet.

Då kan också de deltagare som verkligen inte vill vara med på något alls ta en trevlig liten skogspromenad. Du bör dock instruera dem var i skogen de får gå och inte, så de inte misstas för en deltagare i paintball-spelet. Det kan utveckla sig till ett lite väl färgstarkt misstag och leda till dålig stämning. Se utbudet av roliga aktiviteter här: www.stockholmpaintball.se