Satsa på catering vid sommarens fester

Mat är det fester handlar om. Inte enbart, men maten är det som håller ihop delarna med socialt lim. Catering ger alla närvarande chans att delta i glädjen.

I vårt vackra land är sommaren festernas tid. Vi har högtider, som midsommar, att fira, men det finns oändligt många fler tillfällen än enbart detta. Vi förlägger gärna våra bröllopsplaner och barndop till denna ljusa och varma årstid. Sedan finns ju också alla examina och studentfiranden vid sommarens början. 

När det är fest ska ingen behöva stå utanför. Det ska inte vara en tradition att en eller flera personer springer runt och servar andra istället för att själva roa sig. Det är lätt hänt men sedvänjan ska bekämpas med alla medel. Deltagande och gemenskap måste gälla alla och därför är catering lite av en skänk från ovan.

Catering betyder inte nödvändigtvis trerätters middag

Det går att få en näst intill oändlig variation på maten när man väljer catering i Huddinge idag. För sommarfester och för den delen alla fester passar bufféer väldigt bra. Alla får äta i sin egen takt och ingen behöver tvinga ner någon mat de egentligen inte tycker om. Variationen är stor. Från svenska smaker till Medelhavet eller Sydostasien.
Saknar man egen lokal är inte heller det något problem. Det går att boka lokal via det företag som står för catering. Det kan vara trevligt att byta miljö om man exempelvis inte har tillräckligt
med utrymme där festen var tänkt att hållas. Plustecken förstås för att man undviker städningen…