De för din talan

De finns tillfällen i livet där man står inför en väldigt svår tid. En tid där man kan känna sig ensam, svag och liten. Men man behöver vara stark, då är det tur att det finns hjälp vid din sida.

När livet tar en hård vändning och det bara är bråk. Hur löser man det? Man är medveten om att varsitt håll är vägen man behöver gå. Helst av allt vill man inte se varandra igen. Men med barn i bilden är det inte riktigt så enkelt. Av olika anledningar kan det hända att man inte kommer överens om hur barnen ska ha det. Det kan vara på grund av att ni inte alls kan samarbeta. Men även att den ena föräldern inte är lämplig som förälder, och framförallt inte att ha barnen i en vecka. Är det något man kämpar för så är det sina barn.

Ta hjälp med beslutet

Det finns en del par som lyckas lösa det själva, slutar som vänner och som har sen innan bestämt hur det ska bli. Men det finns minst lika många par som inte lyckas lösa det själva. Där bråken är för stora och ett samarbete inte går att se på sikt. Då kan man behöva hjälp. Sitter man i den sitsen kan man vända sig till Crescendo Juristbyrå som är experter just inom det området. De hjälper er att medla och står vid er sida hela tiden. Att föra sin talan själv kan vara svårt. Med deras hjälp för de din talan åt dig.